Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Όλα τα Δωρεάν Παιχνίδια και οι Εφαρμογές για Pc

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0-9

ΠΒΣ Σιαμπής

Διεύθυνση: Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
Τ.Κ.: 24100
Πόλη: Καλαμάτα
Τηλέφωνο: 2721027354
Fax: 2721087732

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά που συλλέγονται καθημερινά απ’ όλη την ελληνική επικράτεια. Επίσης για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς η εταιρία πραγματοποιεί εισαγωγές απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ( Ιταλία, Ισπανία ,κ.α ) καθώς και από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Αργεντινή, Χιλή) αλλά και από την Αίγυπτο.

Η έδρα της εταιρίας και το κέντρο διανομής της βρίσκονται στη κεντρική αγορά Καλαμάτας, καταστήματα Γ 7 8 9 10 11 .Εκεί συμπεριλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι και ψυγεία για τη συντήρηση εμπορευμάτων ώστε να επιτυγχάνεται η φρεσκάδα τους. Άλλωστε η εταιρία πληρεί τους ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας τροφίμων και οπωρολαχανικών(ΙSO-H.A.C.C.P.)

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η τροφοδοσία σε όλα τα είδη που αφορούν το αντικείμενό μας. Διαθέτοντας δυναμικό 25 ατόμων στην Καλαμάτα και 15 στην Βέροια, οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν στις προκαθορισμένες ώρες και μέρες με χαρακτηριστικό τις άριστες ποιότητες. Τέλος εξαιτίας της θέσης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εταιρία καθώς και της 55χρονης εμπειρίας πάνω στο χώρο καταφέραμε να αποκτήσουμε «παράδοση στη ποιότητα»!    

TOP