Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Δωρεάν Παιχνίδια (43)

Τα καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια για Υπολογιστή

loa

Το League of Angels είναι ένα δυναμικό turn-based δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής που διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο με αγγέλους, μάγους και ήρωες. Στόχος του παιχνιδιού είναι ο κάθε παίκτης να πολεμήσει το κακό, να ελευθερώσει τους φυλακισμένους αγγέλους και να γίνει ο απόλυτος ήρωας!

pirates

Το Pockie Pirates είναι ένα browser game στο οποίο οι παίκτες καλούνται να πάρουν τον ρόλο ενός νεαρού πειρατή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει θρυλικούς θησαυρούς και να γίνει εκείνος ο βασιλιάς των πειρατών! Στην πορεία του παιχνιδιού, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει εξολοθρεύσουν τους εχθρούς τους προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα ενώ θα διαθέτουν έμπιστο πλήρωμα, το καράβι των ονείρων τους και το προσωπικό τους νησί!

 

 

anno

Το Anno Online είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο ο χρήστης δημιουργεί τις δικές του μεσαιωνικές πόλεις και παίζει σε συνεργασία με άλλους παίκτες παγκοσμίως.

Προσφέρει 120 διαφορετικούς τύπους κτιρίων που επιτρέπουν να εμπλουτίστει η κάθε πόλη με πάνω από 800 κτίρια! 

Call of Gods - Το νέο free-to-play online παιχνίδι φαντασίας που θα σε συναρπάσει.

Άνθρωποι, Ξωτικά και Απέθαντοι καλούνται να υπερασπιστούν το μυθικό κόσμο της Μασούρε, αψηφώντας τους κινδύνους και εξολοθρεύοντας μυθικά τέρατα. Πανέμορφα γραφικά, σκοτεινά μπουντρούμια, αμέτρητες αποστολές.

talesofsolaris

Το Tales of Solaris είναι ένα δημοφιλές online παιχνίδι περιπέτειας που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός role-playing game με κλασσικά στοιχεία anime και ωθεί τους παίκτες σε έναν γενναίο νέο κόσμο όπου η μαγεία και τα μηχανήματα συνυπάρχουν. Ο παίκτης καλείται να επιλέξει έναν από τους 12 διαθέσιμους χαρακτήρες και να πάρει μέρος σε μία διαρκή μάχη που θα τον συναρπάσει!

LOL 300x250Το League of Legends είναι ένα ανταγωνιστικό Online παιχνίδι βασισμένο σ’ ένα φανταστικό κόσμο. Ο παίχτης είναι ένας πανίσχυρος Summoner ο οποίος μπορεί να καλέσει στη μάχη γενναίους Champions. Πριν το κάθε παιχνίδι διαλέγεις τον Champion που θέλεις να ελέγχεις στη μάχη καθώς και διάφορα άλλα στοιχεία.

Darkorbit55

Επιθέσεις στο σύμπαν!
Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους σε περιμένουν εδώ. 
Καθόρισε την έκβαση των μαχών στο DarkOrbit: Γίνε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνίσου με την εταιρία σου! 

4640-logo-Seafight

Πειρατές! Ανοίξτε πυρ κι ετοιμαστείτε για θαλάσσιες μάχες και αμέτρητες πυρπολήσεις! Η ζωή του πειρατή είναι δύσκολη κι η θάλασσα δεν θα είναι πάντα με το μέρος σου. Γράψε ιστορία ως ο καλύτερος πειρατής όλων των εποχών!

Σελίδα 1 από 6
TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .