Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Download Games

Δωρεάν Παιχνίδια για κατέβασμα στον Υπολογιστή

logo-SuperTuxKartΤο SuperTuxKart είναι ένα δωρεάν 3d καρτ παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει σαν βάση περισσότερο την διασκέδαση από ό, τι το να γίνει ρεαλιστικό. Μπορείτε να παίξετε με έως και 4 φίλους σε έναν υπολογιστή, αγώνες ένας εναντίον του άλλου ή απλώς να προσπαθήσετε να νικήσετε τον υπολογιστή.

vdrift logo 300Σας αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα; Το Vdrift είναι ένα δωρεάν παιχνίδι αγώνων ταχύτητας το οποίο έχει πάνω από 100 πίστες για να παίξετε και 10 διαφορετικά αυτοκίνητα για να δοκιμάσετε.

megaglestΤο MegaGlest είναι ένα διασκεδαστικό δωρεάν (freeware - ελεύθερο λογισμικό) και open source cross-platform 3D σε πραγματικό χρόνο παιχνίδι στρατηγικής (RTS) , όπου μπορείτε να ελέγχετε τις στρατιές σε μία από τις επτά διαφορετικές παρατάξεις: Tech, Magic, Egypt, Indians, Norsemen, Persian ή Romans.

Red EclipseΤο Red Eclipse είναι ένα εντυπωσιακό δωρεάν firstpersonshooter παιχνίδι, που βασίζεται στον κινητήρα Cube 2, το οποίο προσφέρει ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με έμφαση στην ευελιξία σε διάφορα περιβάλλοντα. 

seven-kingdomsΤο Seven Kingdoms είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στρατηγικής σήμερα καθώς έχει ξεφύγει από το παραδοσιακό σε πραγματικό χρόνο μοντέλο στρατηγικής δηλαδή "συγκέντρωσε πόρους, χτίσε μια βάση και στρατό, και επίθεση".

OldWarzone2100LogoΤο Warzone 2100 είναι ένα πραγματικού χρόνου παιχνίδι στρατηγικής, που αναπτύχθηκε αρχικά από την Pumpkin Studios και δημοσιεύθηκε από την Eidos Interactive, το αναπτύσσεται από το Warzone 2100 Project.

warsowΤο Warsow βρίσκεται σε έναν φουτουριστικό κόσμο όπου καρτουνίστικοι εκτοξευτές πυραύλων τους οποίους χειρίζονται γουρούνια και laserguns με τα οποία είναι οπλισμένοι κυβερνοπάνκ περιφέρονται στους δρόμους. Πρόκειται για ένα εντελώς δωρεάν, γρήγορο παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου για Windows, Linux, και Mac OS X.

0ad-logoΤο 0 AD είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, (RTS) παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου. Επί του παρόντος το αναπτύσσεται από την Wildfire Games, μια παγκόσμια ομάδα εθελοντών προγραμματιστών παιχνιδιών.Ως ηγέτης ενός αρχαίου πολιτισμού, θα πρέπει να συγκεντρώσετε τους πόρους που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια στρατιωτική δύναμη και να κυριαρχήσουν τους εχθρούς σας.

Σελίδα 1 από 2
TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .