Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Δωρεάν Εφαρμογές

win32 disk imagerΤο Win32 Disk Imager είναι ένα ανοιχτού κώδικα ελεύθερο λογισμικό σχεδιασμένο για την εγγραφή μιας εικόνας δίσκου (ISO) σε μια αφαιρούμενη συσκευή ή ένα backup από μια αφαιρούμενη συσκευή σε ένα ακατέργαστο αρχείο εικόνας.

process hacker 64x64Το Process Hacker είναι μια δωρεάν ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα που επιτρέπει στον θεατή την παρακολούθηση των διαδικασιών των windows. Αυτό το εργαλείο πολλαπλών χρήσεων θα σας βοηθήσει για τον εντοπισμό σφαλμάτων, ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού και την παρακολούθηση του συστήματος.

remotedesktopΗ εναλλακτική Δωρεάν λύση του TeamViewer. Το chrome remote desktop είναι ίσως η top εναλλακτική λύση για την σύνδεση σε απομακρυσμένο υπολογιστή. Με πολύ καλή ποιότητα σύνδεσης θα γίνει το αγαπημένο σας εργαλείο για την σύνδεση σας σε άλλους υπολογιστές ή για να επιτρέψετε σε κάποιον να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως.

winmergeΤο WinMerge είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για την οπτική απεικόνιση διαφορών και τη συγχώνευση, για αρχεία αλλά και καταλόγους των Windows. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον προσδιορισμό του τι έχει αλλάξει μεταξύ των εκδόσεων των αρχείων, και στη συνέχεια τη συγχώνευση αυτών των αλλαγών.

databaseΤο SQLite Database Browser είναι ένα δωρεάν, open source οπτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία, το σχεδιασμό και την επεξεργασία αρχείων βάσεων δεδομένων SQLite. Το SQLite Database Browser  προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από τελικούς χρήστες αλλά και προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν βάσεις δεδομένων, να επεξεργαστούν ή ν’ αναζητήσουν δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα οικείο παραθυρικό περιβάλλον, χωρίς την ανάγκη να μάθουν περίπλοκες εντολές SQL.

SweetHome3DLogoΤο Sweet Home 3D είναι ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα εσωτερικών χώρων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο του σπιτιού σας, ν’ αλλάξετε την τα έπιπλα σας και την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας για να καταλάβετε αν η νέα διακόσμηση ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σας.

keepass-lΤο KeePass είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, το οποίο σας βοηθά να διαχειριστείτε τους κωδικούς σας με ασφαλές τρόπο. Μπορείτε να βάλετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σας σε μία βάση δεδομένων, η οποία είναι κλειδωμένη με ένα κύριο κλειδί ή ένα βασικό αρχείο. Έτσι, το μόνο που πρέπει να θυμάστε ένα μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης ή επιλέξτε το αρχείο κλειδιού για να ξεκλειδώσετε το σύνολο της βάσης δεδομένων.

mediaportal logoΤο MediaPortal είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πολύ προηγμένο MediaCenter / HTPC. Αυτό σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή ραδιόφωνο, να παρακολουθήσετε και να αποθηκεύετε τα βίντεο σας και τα DVD, ακόμα και να κάνετε εγγραφή ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος όπως μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο και πολλά άλλα.

Σελίδα 1 από 6
TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .