Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Antivirus

avast!Το avast! είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν antivirus με ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας και αρκετά φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη. Είναι ένα ισχυρό αντιικό πρόγραμμα το οποίο διατηρεί τον υπολογιστή σας ελεύθερο από ιούς, Trojans, worms και άλλες ηλεκτρονικές απειλές που υπάρχουν στο Διαδίκτυο.

Avira-logoΤο avira ακόμα και στην δωρεάν έκδοση του αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για οποιονδήποτε χρήστη θέλει να προστατεύσει τον προσωπικό του υπολογιστή από κακόβουλες επιθέσεις.

avg-logoΤο AVG είναι ένα από τα πιο γνωστά antivirus των τελευταίων χρόνων το οποίο έγινε αρκετά αναγνωρίσιμο για την πολύ καλή προστασία την οποία παρείχε ακόμα και στην δωρεάν έκδοση του. Για το 2013 η εταιρία στρέφει το βλέμμα προς το μέλλον, καθώς υπάρχει ένα νέο περιβάλλον βελτιστοποιημένο για τα Windows 8 που πραγματικά κάνει τη σουίτα πιο εύκολη στη χρήση.

Microsoft Security Essentials iconΤο Security Essentials της Microsoft είναι το απολύτως δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς. Το Security Essentials είναι διαθέσιμο για Windows XP, Vista και 7. Τα windows 8 έχουν το δικό τους ολοκληρωμένο λογισμικό το Windows Defender, το οποίο μοιάζει με το Microsoft Security Essentials  αλλά συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν αντιμετωπίζει κακόβουλο λογισμικό.

TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .