Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Εφαρμογές Γραφείου

Δωρεάν Εφαρμογές Γραφείου

orbΤο Apache OpenOffice είναι η κορυφαία, ανοιχτού κώδικα, σουίτα εφαρμογών γραφείου για επεξεργασία κειμένου, λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, γραφικά, βάσεις δεδομένων και πολλά άλλα.

PDFCreator logoΤο PDFCreator δημιουργεί εύκολα αρχεία PDF από οποιοδήποτε πρόγραμμα των Windows. Χρησιμοποιήστε το σαν έναν εκτυπωτή για το Word, Excel ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή των Windows. Ένα PDF χρησιμοποιεί λιγότερο αποθηκευτικό χώρο και είναι πιο εύκολο να το στείλετε με e-mail. Εγκαταστήστε το PDFCreator στον υπολογιστή σας για εύκολη δημιουργία PDF αρχείων.

Kingsoft-Office-Suite-2012Το Kingsoft Office Suite Free είναι ιδανικό για όσους είναι εξοικειωμένοι με το Microsoft Office 2003. Θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Το να πούμε ότι είναι παρόμοιο με το Microsoft Office θα είναι ψέμα καθώς είναι σχεδόν ταυτόσημα.

FreeFileSyncΤο FreeFileSync είναι ένα εντελώς Ελεύθερο Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα το οποίο σας βοηθά να συγχρονίσετε τα αρχεία και τους φακέλους σας. Ο σχεδιασμός του εστιάζεται στην παραγωγικότητα των χρηστών και την απόδοση χρόνου εκτέλεσης για να σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .