Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Περιβάλλοντα Προγραμματισμού

eclipseEclipse, Ο θρυλικός Open Source Java IDE και όχι μόνο. Προγραμματίστε σε Java, C/C++, PHP και πολλές άλλες γλώσσες είτε είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης.

netbeans logoNetbeans το αντίπαλο δέος του Eclipse. Εύκολος, γρήγορος, αποτελεσματικός Java IDE, C/C++, PHP όπως και πολλών άλλων γλωσσών. Μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια επαγγελματικά πακετά αξίας χιλιάδων Ευρώ.

bluefishΤο Bluefish είναι ένας ευέλικτος και γρήγορος Editor, αποτελεσματικός στην επεξεργασία κώδικα HTML με ευκολίες εισαγωγής έτοιμου κώδικα.

notepad++Το Notepad ντοπαρισμένο..... Γρήγορος, πανάλαφρος και μπορεί να ανοίξει πολλά έγγραφα σε ξεχωριστές καρτέλες.

lazarus logo smallLazarus - Open Source Object Pascal IDE. Αν είστε fun της Pascal και της Delphi καιρός είναι να δοκιμάσετε την Open Source εκδοχή τους.

databaseΤο SQLite Database Browser είναι ένα δωρεάν, open source οπτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία, το σχεδιασμό και την επεξεργασία αρχείων βάσεων δεδομένων SQLite. Το SQLite Database Browser  προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από τελικούς χρήστες αλλά και προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν βάσεις δεδομένων, να επεξεργαστούν ή ν’ αναζητήσουν δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα οικείο παραθυρικό περιβάλλον, χωρίς την ανάγκη να μάθουν περίπλοκες εντολές SQL.

TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .