Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Εικόνες και Γραφικά

GIMP IconΤο Gimp (GNU Image Manipulation Program) είναι ένα δημοφιλές, δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας γραφικών. Χρησιμοποιείται κυρίως για την διαμόρφωση και την επεξεργασία εικόνας και διανέμεται δωρεάν υπό την άδεια GNU/GPL.

inkscape-logoΤο Inkscape είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών ανοιχτού κώδικα με δυνατότητες παρόμοιες με άλλων εμπορικών εφαρμογών όπως το Illustrator, το CorelDraw,  ή του Xara X.

Blender-logoΤο Blender είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα, λογισμικό για δημιουργία 3D γραφικών υπολογιστών το οποίο χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ταινιών με κινούμενα σχέδια, οπτικά εφέ, διαδραστικές 3D εφαρμογές ή βιντεοπαιχνίδια.

photoscapeΤο Photoscape είναι ένα καταπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Περιλαμβάνει τόσα πολλά φίλτρα, εργαλεία και ειδικά εφέ που δύσκολα θα πιστέψει κάποιος ότι είναι ελεύθερο.Το Photoscape περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να προβάλετε, να βελτιστοποιήσετε, να επεξεργαστείτε, να εκτυπώσετε και να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας.

GreenshotLogoΤο Greenshot είναι ένα ελαφρύ screenshot εργαλείο για τα Windows με τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

Δημιουργήστε γρήγορα στιγμιότυπα από μια επιλεγμένη περιοχή, παράθυρο ή από πλήρη οθόνη. Μπορείτε να τραβήξετε ολόκληρες (κύλιση) ιστοσελίδες από τον Internet Explorer.

SweetHome3DLogoΤο Sweet Home 3D είναι ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα εσωτερικών χώρων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο του σπιτιού σας, ν’ αλλάξετε την τα έπιπλα σας και την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας για να καταλάβετε αν η νέα διακόσμηση ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σας.

banner camera

TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .