Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Multimedia

largeVLCΤο VLC είναι ένα δωρεάν, ανοικτού κώδικα cross-platform αναπαραγωγής πολυμέσων πρόγραμμα που παίζει σχεδόν όλα τα αρχεία πολυμέσων, καθώς και DVD, CD ήχου, VCD, και διάφορα πρωτόκολλα ροής.

Winamp-logoΤο Winamp είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο. Είναι μία από τις γνωστότερες και περισσότερο διαδεδομένες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων. Μπορεί ν’ αναπαραγάγει σχεδόν όλες τις μορφές ήχου καθώς επίσης, και βίντεο, με την χρήση των κατάλληλων codec’s.

freestudioΤο Free Studio είναι πακέτο all-in-one το οποίο περιέχει όλες τις ελεύθερες εφαρμογές πολυμέσων που αναπτύχθηκαν από την DVDVideoSoft. Το Free Studio Manager έχει 8 τμήματα για εύκολη πρόσβαση σε κάθε εφαρμογή: Προγράμματα για το YouTube, MP3 και ήχου, CD, DVD και BD, DVD και βίντεο, Φωτογραφία και εικόνες, Κινητά, Συσκευές της Apple και 3D προγράμματα.

avidemuxlogoΤο Avidemux είναι ένα από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Υποστηρίζει πολλά είδη αρχείων (όπως πχ. AVI, DVD συμβατά MPEG αρχεία, MP4 και ASF), χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό codecs.

logoPhotoFilmStripΤο PhotoFilmStrip είναι το ιδανικό δωρεάν πρόγραμμα για να δημιουργήσετε βίντεο κλιπ από φωτογραφίες σε μόλις 3 απλά βήματα. Επιλέξτε εικόνες που θα καθορίσουν την συνεχόμενη ροή κίνησης και να δημιουργήσετε το βίντεο που θέλετε. Οι μορφές εξόδου  που είναι διαθέσιμες και υποστηρίζονται από το πρόγραμμα είναι VCD, SVCD, DVD και Full HD.

audacityΤο Audacity είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας και εγγραφής ήχου για Windows, Mac OS X, GNU / Linux και άλλα λειτουργικά συστήματα.

mp3directcut-256x256Το mp3DirectCut είναι η κορυφαία επιλογή αν η κύρια ανάγκη σας είναι απλά να μπορείτε να κάνετε cut / split αρχεία mp3. Είναι ένα ελαφρύ, φορητό, χωρίς απώλειες mp3 splitter το οποίο είναι πολύ απλό και ελαφρύ στη χρήση, ακόμη και για λιγότερο ισχυρούς υπολογιστές.

mediaportal logoΤο MediaPortal είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα το οποίο μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πολύ προηγμένο MediaCenter / HTPC. Αυτό σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή ραδιόφωνο, να παρακολουθήσετε και να αποθηκεύετε τα βίντεο σας και τα DVD, ακόμα και να κάνετε εγγραφή ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος όπως μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο και πολλά άλλα.

TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .