Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Βοηθητικά Προγράμματα

bobsledΜια από τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν υπηρεσίες είναι το Bobsled. ToBobsledείναι μια μικρή εφαρμογή την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ http://bobsled.com/ και σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα σε Ελλάδα, Αμερική, Καναδά, Μεξικό.

7z gr01Το 7Zip είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για την συμπίεση αρχείων έναντι του WinZip. Το 7Zip αναπτύχθηκε ως ένα έργο ανοικτού πηγαίου κώδικα από τον Igor Pavlov. Είναι δωρεάν για χρήση στο σπίτι ή για εμπορική χρήση. Το 7Zip τρέχει σε Windows και περιλαμβάνει τόσο μια διεπαφή GUI και μια διεπαφή γραμμής εντολών.

routerpassview-5Το RouterPassView  είναι ένα μικρό, δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σας βοηθά να ανακτήσετε τους κωδικούς του router σας εύκολα. Τα περισσότερα σύγχρονα router σας επιτρέπουν να κάνετε backup τις ρυθμίσεις του router σε ένα αρχείο, και στη συνέχεια να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις από το αρχείο όταν σας είναι απαραίτητο.

Recuva-LogoΤο Recuva είναι, χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο ελεύθερο λογισμικό ανάκτησης αρχείων που είναι διαθέσιμο σήμερα. Το Recuva είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι το ίδιο ή περισσότερο αποτελεσματικό με οποιαδήποτε άλλη δωρεάν ή premium εφαρμογή ανάκτησης αρχείων.

pandora-recoveryΤο Pandora Recovery είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και έχει το καλύτερο οδηγό για να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τα αρχεία που από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανάκτησης αρχείων.

fixwinΤο FixWin είναι μια δωρεάν φορητή εφαρμογή μεγέθους 529 KB για την επισκευή και επιδιόρθωση συνηθισμένων προβλημάτων των Windows. Το FixWin ανιχνεύει εάν έχετε εγκατεστημένα Windows 7 ή Windows Vista και, συνεπώς, σας προσφέρει τις σχετικές διορθώσεις μόνο.

testdisk-logoΤο TestDisk είναι ένα ισχυρό ελεύθερο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων! Σχεδιάστηκε με κύριο στόχο να βοηθήσει στην ανάκτηση το χαμένων τμημάτων  ή να δίσκους χωρίς δυνατότητα εκκίνησης με δυνατότητα εκκίνησης και πάλι, όταν αυτά τα προβλήματα προκαλούνται από ελαττωματικό λογισμικό, από ορισμένους τύπους ιών ή ανθρώπινου λάθους (όπως κατά λάθος διαγραφή ενός πίνακα διαμερισμάτων). Η ανάκτηση πίνακα Partition χρησιμοποιώντας το TestDisk είναι πολύ εύκολη.

ImgBurn logoΤο ImgBurn είναι ίσως το πιο ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα για την εγγραφή CD και DVD, καθώς κανένα άλλο λογισμικό δεν πλησιάζει τα προηγμένα χαρακτηριστικά και τις επιλογές του.

cdburnerxpΤο  CDBurnerXP είναι μια γρήγορη και εύκολη δωρεάν λύση για τη δημιουργία CD ήχου, δίσκων βίντεο (DVD και Blu-Ray) και έχει επιπλέον χαρακτηριστικά για την αντιγραφή CD ήχου σας και την εύρεση πληροφοριών κομματιών στο Web.

freeocr3Το FreeOCR είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα σάρωσης και OCR που σας επιτρέπει να εξαγάγετε κείμενο από δημοφιλείς μορφές αρχείων εικόνας, όπως jpg και tiff. Εξάγει το κείμενο από σαρωμένα έγγραφα PDF, και επιτρέπει την επιλογή εικόνων από σαρωμένα έγγραφα PDF και τις τοποθετεί στο πρόχειρο.

Σελίδα 1 από 2
TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .