Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *

Keepass Διαχείριση Κωδικών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

keepass-lΤο KeePass είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, το οποίο σας βοηθά να διαχειριστείτε τους κωδικούς σας με ασφαλές τρόπο. Μπορείτε να βάλετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σας σε μία βάση δεδομένων, η οποία είναι κλειδωμένη με ένα κύριο κλειδί ή ένα βασικό αρχείο. Έτσι, το μόνο που πρέπει να θυμάστε ένα μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης ή επιλέξτε το αρχείο κλειδιού για να ξεκλειδώσετε το σύνολο της βάσης δεδομένων.

Οι βάσεις δεδομένων του keepass κρυπτογραφούνται με τους καλύτερους και πιο ασφαλείς αλγορίθμους κρυπτογράφησης που είναι γνωστοί επί του παρόντος (AES και Twofish).

Advertisement

Σήμερα, θα πρέπει να θυμάστε πολλούς κωδικούς πρόσβασης. Χρειάζεστε έναν κωδικό πρόσβασης για την σύνδεση στο δίκτυο των Windows, τον λογαριασμό e-mail σας, FTP κωδικό πρόσβασης της ιστοσελίδας σας, λογαριασμό facebook, twitter, istagram, κλπ. κλπ. κλπ. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης για κάθε λογαριασμό. Γιατί αν χρησιμοποιείτε μόνο έναν κωδικό πρόσβασης παντού και κάποιος βρει αυτόν τον κωδικό πρόσβασης τότε έχετε κάποιο πρόβλημα ... Ένα σοβαρό πρόβλημα. Η καλύτερη λύση για αποθηκεύετε τους κωδικούς είναι το keepass.

Download

Διαβάστηκε 1893 φορές

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 7zip RouterPassView »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
TOP

Το e-metallo.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες .